tirsdag 13. januar 2009

Te-elsker...?Da har jeg et hett tips til deg:Sjekk ut denne siden her:
teklubben.no


Teen dere ser over her er pr.i dag favoritt-teen min over alle favoritter :0)Ellers kan jeg varmt anbefale å ha revet,fersk ingefær i hvit te.Evnt.i vanlig svart te.
Koppen og fatet dere ser over her,var jeg så heldig å finne på Freetex for en tid tilbake.
Og så må jeg til slutt her si at gode te-tips mottas med takk!!!14 kommentarer:

moa sa...

hei kjersti -
skal sjekke ut tesidene,thanx!!
..har du prøvd KUSMI?? selger den i butikken, sabla god:0)
....og som du vet er jeg "bare" dekoratør, og ikke blomsterdekoratør som deg - dvs. jeg har nok ikke like grønne fingre, men oliventreet mitt som du kommenterte stortrives hos meg..har hatt det leeenge, mister ikke blader, kommer med nye skudd..og vet du hva hemmeligheten er...? den får masse vann..Pussig, sant?!
moaklem

Tulip sa...

Mmm..mye god te her. Er glad i det meste av hvit te, men drikker igrunnen mest svart te.

Koselig blogg har du!

Anette sa...

Takk for tipset! :-) Den lyseblå koppen på det første bildet var forresten kjempesøt!

Ha en fortsatt fin kveld! ;-)

Anna Lisa`s hjerteblogg sa...

Det kan vere godt med te, sjølv om eg er mest kaffemenneske og cafe latte elsker :) Men eg er ofte innom helsekost butikken og kjøper deilig te der som man ellers ikkje får. Nå har eg nettopp vore å kjøpt forbrenningste :) Deilig :)
Ha en fin kveld
Klem

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Hei du søte te-elsker :o)

Enig med deg i at rød og hvit te er bedre en grønn....Var jo så masse te i den butikken at jeg måtte bare begynne et sted!Har funnet meg to favoritter der, begge er røde.Den ene er med WILD CHERRY og den andre er med litt forskjellig som jeg ikke husker helt hva er-begge er NYDELIGE!:O)Faktisk blitt avhengige av dem...fnis

Klem

Josefine sa...

Hei så koselig innlegg. Har ikke smakt den favoritt teen din, heller ikke prøvd med ingefær i, takk for tipset. Og sååå skjønne kopper:) Ha en fin kveld, klem Josefine

Miamor sa...

hei du!! kan ikke glemme så raus du var med å gi meg te..verdens herligste....må ha det bare må ha det.....oslotur på meg og kan blogge så mye jeg vil...hi,,hi...

Lykkelita sa...

MMMmm, takk for tips. Skal sjekke ut de sidene. Vi drikker mye te og er så fornøyde med å ha fått et kjempeflott te/kaffe/sjokoladdeutsalg her i byen med GOD kvalitet og mye og velge mellom. For tiden drikker vi Rooibos med Appelsin og grønn gresshoppe te!
Nå er det straks klart for fruene:)

Anonym sa...

Te med ingefær er jo en slager. Det er det en stund siden jeg har drukket i ren form. Har funnet en rooibush te med ingefær som jeg har drukket litt av, men jeg får skave meg noen ingefærskiver med det første. Ellers må man ikke glemme Twinings Earl Grey m/melk. Jeg har kanskje vært engelsk i mitt forrige liv, for ingenting gir en slik "ja, akkurat det jeg trengte" følelse som nettopp en slik kopp te.

IT

iden sa...

hei søta!! mmm, nå fikk jeg jammen meg lyst på en god kopp med te!! skikkelig kald og frysen her jeg sitter! Min favoritt.. hmm, det må være chai te, sånn skikkelig med melk og honning.. også peppermyntete!! m.m.mm!!

Takk for gode ord, smiler fortsatt fra øre til øre her!:)

Smask til deg!!

Som Mine Dager Er, sa...

Jeg er definitivt te-elsker selv om jeg elsker kaffe også. Dette må jeg prøve ut. Hjertelig takk for at du deler og tipser. Love it.

Klem.

iden sa...

hei igjen!! Glemte jo helt - så gøy at du fikk kalenderen til jul!! Hjertebildene mine henger fremdeles trygt på kjøkkenveggen!! Må henge de opp når de blir ledige du også!!:)

God helg, gode du!!

Teklubben sa...

Hei Kjersti!

Kjekt at du har funnet frem til oss i Teklubben. Kanskje vi får lov til å sende deg noen smaksprøver?
Men da trenger vi adressen din.

Med vennlig hilsen
oss i Teklubben
post@teklubben.no

Anonym sa...

Hei!

Takk for sist! Det var koselig med et formiddagsbesøk hos deg og dine søte små, og selvsagt en kopp te!

Klem, Iren :)